Ga aan de slag met onze recepten en win een prachtige braadpan

Ga aan de slag met onze recepten en win een prachtige braadpan
10 juli 2018 redactie
Door Nieuws

Elke maand in het magazine, en elke dag op de website, proberen we je met leuke, intrigerende recepten te inspireren om zelf aan de slag te gaan. De komende weken koppelen we daar een wedstrijd aan vast, waarbij je een prachtige pan van Demeyere kunt winnen.

Het principe van deze wedstrijd is heel simpel: je bereidt een gerecht waarvan je het recept hebt gevonden in een magazine van Culinaire Ambiance, of op onze website/facebook. Je maakt een foto en stuurt die door naar raf@mediageuzen.be plus een foto van het originele gerecht zoals je het in het magazine of op de website gevonden hebt. Gewoon met je smartphone een foto maken van de pagina uit Ambiance, of een schermafbeelding als je het recept op de website hebt gevonden, volstaat.

Zet in de subjectline van de mail duidelijk dat het om de lezerswedstrijd gaat, en vermeld in de mail om welk recept het gaat, en in welk nummer je het gevonden hebt, wie de originele chef was en eventueel een kort woordje uitleg.
Vervolgens plaatsen wij beide foto’s – dus die met het originele gerecht en die met jouw versie ervan – op Facebook en dan is het aan onze lezers om te oordelen. Het gerecht dat het meeste likes verzamelt, wint.

Uiteraard staat het je vrij om het gerecht ook op je eigen Facebook-pagina te posten, maar het zijn alleen de likes bij de post op de Facebookpagina van Culinaire Ambiance die meetellen. Je mag natuurlijk wel je Facebookvrienden en volgers oproepen om je recept massaal te liken op onze pagina.

Op zondag 12 augustus, om 23u59, sluiten wij de wedstrijd af. Wie op dat ogenblik de meeste likes voor z’n gerecht heeft verzameld, wint deze prachtige 24mm-pan uit de Multinline-reeks van Demeyere, ter waarde van +/- 120 euro.

Veel succes, en smakelijk!

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*