Geroosterde eendenhartjes met fondue van rode ajuin met xerezazijn

Geroosterde eendenhartjes met fondue van rode ajuin met xerezazijn
januari 3, 2019 Ambiance
In Recepten, Voorgerechten

Yields4 Servings

Door Guy Van Cauteren


INGREDIËNTEN
 40 eendenharten
 2 middelgrote rode uien, versnipperd
 1 likeurglas xerezazijn
 1 eetlepel boter
 1 scheutje olie
 Piment d’Espelette
 Scheutje gevolgeltebouillon

INSTRUCTIES
1

Rijg de hartjes aan een spie en kruid met zout en piment d’espelette.

2

Bak of gril de hartjes hevig en kort en laat dan rusten.

3

Stoof de uisnippers zachtjes, blus met azijn en een beetje bouillon en laat sudderen tot al het vocht verdampt is.

4

Serveer de spie bovenop de uicompote.

Ingredients

INGREDIËNTEN
 40 eendenharten
 2 middelgrote rode uien, versnipperd
 1 likeurglas xerezazijn
 1 eetlepel boter
 1 scheutje olie
 Piment d’Espelette
 Scheutje gevolgeltebouillon

Directions

INSTRUCTIES
1

Rijg de hartjes aan een spie en kruid met zout en piment d’espelette.

2

Bak of gril de hartjes hevig en kort en laat dan rusten.

3

Stoof de uisnippers zachtjes, blus met azijn en een beetje bouillon en laat sudderen tot al het vocht verdampt is.

4

Serveer de spie bovenop de uicompote.

Geroosterde eendenhartjes met fondue van rode ajuin met xerezazijn