Gert De Mangeleer over fastfood: 'We verlangen naar een andere restaurantbeleving'

Fastfood is al een tijdje in opmars en valt vandaag zeker niet meer te negeren. Nadat enkele jaren geleden de hamburgerketens als paddenstoelen uit de grond schoten, wagen tegenwoordig heel wat topchefs zich aan hun eigen variant op de comfortfood-klassieker der klassiekers. Wat maakt die fastfood trend dan net zo aantrekkelijk voor sterrenchefs zoals bijvoorbeeld Gert De Mangeleer? 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Fast food Gert de mangeleer René redzepi Burgers Frietjes Noma Hamburgers Foodtrends Fast casual food Comfortfood Babu Culinaire hype

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties