Gezouten heek, peterselie en kaviaar in karnemelk

Rasmus Kofoed van Restaurant Geranium in Kopenhagen won driemaal de Bocuse d’Or en haalde als eerste chef in Scandinavië drie Michelinsterren binnen. Vandaag bereiden we gezouten heek, peterselie en kaviaar in karnemelk.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vis Kaviaar Karnemelk Peterselie Heek Visgerecht Geranium Gezouten heek Gezond Glutenvrij Lactosevrij Herfst Winter Voorgerecht Vis

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer