Gloednieuwe hotspot Sailor seafood: 'We gaan niet voor traditionele zeevruchtenschotels'

Kortrijkenaars kunnen vanaf woensdag 3 februari bij Sailor Seafood terecht voor de lekkerste zeevruchten en schaaldieren. Sarah Van Steenkiste opent de zaak in een oude crèmerie en brengt de smaak van de zee tot op je bord. "We gaan niet voor traditionele zeevruchtenschotels, maar laten vooral pure smaken primeren. Dat alles combineren we met huisgemaakte dipsauzen en side dishes naar keuze."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hotspot Zeevruchten Mosselen West-vlaanderen Kortrijk Kokkels Seafood Sailor seafood Schaaldieren

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer