Hanne Joosen fotografeerde anderhalf jaar het leven van chef Dennis Broeckx

Vanaf 1 mei kan je in L'épicerie du Cirque in Antwerpen niet alleen komen genieten van het menu van chef Dennis Broeckx, je werpt er tegelijkertijd een blik in zijn leven. Fotografe Hanne Joosen volgde Dennis 1,5 jaar lang en legde het totaalplaatje vast op beeld: de chef in én naast de keuken. "Het viel me op hoe hecht het team is en hoe veel ze in hun vrije tijd ook samen doen."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Michelin Dennis broeckx L'epicerie du cirque Hanne joosen Antwerpen Under the palm trees Ster Heropening horeca Hanne joosen fotografie Food fotografie Bar palmier Hotel franq Cultuur

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer