Hertenkalf met gerookte witte kool, veenbessen en dragon

Tijdens de feestdagen zetten veel mensen hertenkalfsfilet op het menu. Maar hoe maak je het lekker klaar? Kristof Van Deun, oprichter en chef-kok bij Julien Catering, bereidt hertenkalf met gerookte witte kool, veenbessen en dragon. Een feestmaaltijd om u tegen te zeggen!
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vlees Feest Dragon Klassiek Veenbessen Julien catering Hert Hertenkalf Herfst Winter Hoofdgerecht Vlees

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer