Het favoriete comfortfood van driesterrenchef Viki Geunes

Een avondje niets doen en genieten van een smeuïge pasta, heerlijk! Dat is net de kracht van comfortfood: het liefst eet je er een hele dag door van, door de gezelligheid dat het je biedt. Kan iemand die een hele dag in de keuken staat in zijn vrije tijd nog genieten van een guilty pleasure? Belgische driesterrenchef Viki Geunes verklapt wat voor hem het ultieme comfortfood is. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Antwerpen Michelinster Viki geunes Sterrenchef Driesterrenrestaurant Zilte Comfort Comfortfood

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer