Hier blijf ik voor thuis: het favoriete thuisgerecht van Timothy Tynes

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Ze staan 24/7 achter het fornuis van hun restaurant en bereiden de meest exclusieve gerechten. Zelf eten ze tussen de verschillende shifts door. Benieuwd wat chefs eten op dagen dat ze niet in hun restaurantkeuken staan? Wat ze het allerliefste eten wanneer ze thuis zijn? Wij vroegen het Timothy Tynes van restaurant Atelier Maple in Antwerpen.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!