Het mooie verhaal van de bijna verloren ambacht van de rezdore

Dat Massimo Bottura een begenadigd chef is, wiens restaurant Osteria Francescana in 2018 op nummer 1 stond in de prestigieuze The World’s 50 Best Restaurants, weten we hopelijk allemaal. Dat hij de bezieler is van het Refettorio-project, waarbij topchefs gratis aan de slag gaan met voedseloverschotten om daklozen en kansarmen in alle waardigheid een topmaaltijd aan te bieden, wist je hopelijk ook. Maar heb je al van dat andere sociale project gehoord, il Tortellante? Lara Gilmore, de Amerikaanse echtgenote van de chef uit Modena, legt uit.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
The world's 50 best restaurants Osteria francescana Massimo bottura Tortellini Il tortellante Culinaire ambachten Culinair erfgoed

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer