Hoe geef je de klassieke hamburger een twist? Met deze tips van Marcelo Ballardin

Een gegrilde hamburger, vergezeld van wat kaas en ajuin tussen een lekker broodje: heerlijk! Wil jij die klassieke hamburger eens een leuke en lekkere twist geven, maar weet je niet hoe? Marcelo Ballardin, chef van het Gentse Oak, geeft raad. "Belangrijk is om de smaak van het vlees niet verloren te laten gaan."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Sterrenchef Tips Hamburger Marcelo ballardin Ballardin Tips & tricks Oak gent Tips hamburger

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer