Horeca-ondernemers die al opengaan in april: 'Iedereen moet meedoen. Pas dan geef je een signaal'

Ondanks heel wat positieve reacties naar aanleiding van het geboden perspectief voor de horeca, is toch niet iedereen blij met de vooropgestelde datum van 1 mei. Hans Blanckaert van Kingsclub in Brugge maakte eerder deze week heel duidelijk dat hij niet zal wachten tot 1 mei om zijn deuren opnieuw open te gooien. "Ze beloven ons niet écht dat het 1 mei wordt. Het hangt af van de cijfers."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Heropening Horeca Corona Crisis Maatregelen Heropening horeca Hans blanckaert Kingsclub 1 mei 2 april 20 maart

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer