Horecabaas Hans opende de deuren: 'Ik heb ondertussen weer moeten sluiten'

Op 2 april was Brugse horecabaas Hans Blanckaert van Kingsclub in Brugge van plan om zijn deuren weer open te smijten. "Ik ben het beu", klonk het. "Het is vijf voor twaalf voor de horeca". Drie dagen lang opende hij. Mensen konden met een klapstoeltje buiten eten en op afstand bestellen, maar het mocht niet baten. "Ondertussen ben ik weer dicht, hier kunnen we niet van leven. Ik vraag mij af hoeveel Brugse horecazaken binnenkort nog gaan overblijven."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Heropening Horeca Oost-vlaanderen Brugge Maatregelen Coronamaatregelen Horeca oost-vlaanderen Kingsclub Horeca heropenen

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer