In beeld: dit serveren de nieuwe driesterrenrestaurants in Frankrijk

[spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”3/4″ el_position=”last”]

De Franse Michelin Gids 2020 pronkt dit jaar met drie nieuwe driesterrenrestaurants: Coutanceau restaurant in La Rochelle, Kei restaurant in Parijs en L’Oustau de Baumanière in Baux-de-Provence. Wij zochten uit wat de drie restaurants zo uniek maakt en welke heerlijke gerechten de chefs op tafel toveren.

Coutanceau restaurant, La Rochelle

Chef en visser Christophe Coutanceau is gepassioneerd bezig met lokale en duurzame gerechten, telkens met een knipoog naar de zee.

[/spb_text_block] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”3/4″ el_position=”last”]

L’Oustau de Baumanière, Baux-de-Provence

Het prachtig gelegen hotel in de stad Baux-de-Provence onder leiding van chef-kok Glenn Viel. Het menu bestaat uit unieke biologische groenten uit de tuin van Baumanière en lokaal geproduceerde lamsvlees, kip en varkensvlees.

[/spb_text_block] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”3/4″ el_position=”last”]

Kei à Paris, Parijs

Restaurant Kei ligt in het hartje van Parijs, tussen het Louvre en het Palais-Royal. De jonge Michelin-sterrenchef van Japanse afkomst Kei Kobayashi, opgeleid door Alain Ducasse, serveert een creatieve en verfijnde Franse keuken. De invloed uit Japan is te zien in de harmonie van kleuren, delicatesse van smaken en precisie.

[/spb_text_block] [spb_blank_spacer height=”30px” width=”1/4″ el_position=”first”]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!