In Culinaire Ambiance is Seppe Nobels zelf de Grillmaster

Op VIER loopt momenteel het tweede seizoen van Grillmasters, het realityprogramma waarin Seppe Nobels en Peter De Clercq op zoek gaan naar barbecuetalent in Vlaanderen. Maar wist je dat hij ook in Culinaire Ambiance zijn liefde voor de barbecue belijdt?

Parallel met het programma op VT4 brengt Culinaire Ambiance elke maand een reportage waarin Seppe Nobels met steeds andere sidekicks uit de keuken van Graanmarkt 13 op locatie met de machtige Green Egg en plaatselijke producten aan de slag gaat.

Doel van deze reportagereeks: aantonen dat de crew van Graanmarkt 13 barst van talent maar vooral aantonen dat barbecueën méér is dan een worstje en een saté blakeren op een houtskoolvuur.

In onze editie van mei draait het allemaal om groenten die hij samen met z’n souschef Xavier Van Hecke en nieuwkomer Bodhi Van Loon met weinig hocuspocus maar des te meer creativiteit omtovert tot prachtige sidedishes, en zelfs tot volledige vegetarische maaltijd.

In totaal vind je in de reportage liefst zeven verrassende en inventieve recepten in ons meinummer.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!