Interview Gaggan Anand: ‘Ik ga in tegen alles wat als normaal wordt beschouwd’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Toen de Indische chef Gaggan Anand vorig jaar ontslag nam in het mythische restaurant Gaggan in Bangkok en de zaak bijgevolg de deuren sloot, was dat schokkend wereldnieuws. Amper drie maanden later maakte de chef zijn comeback met Restaurant Gaggan Anand. Terug in Bangkok, zonder partners en helemaal in lijn met zijn levensmotto: be a rebel!

Tekst & foto’s Johan Kafkot

Je bent als chef bekend en bejubeld, en alles wat je doet trekt de aandacht van foodies en culinaire journalisten over de hele wereld. Waarom heb je er destijds voor gekozen om in dit vak te stappen?

“Ik heb er nooit voor gekozen, het was mijn lot om chef te worden. Ik kan het echt niet anders uitleggen. Iets in mij zei dat...

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!