Jong Keukengeweld-chef Jo Grootaers: 'Ik wil jongeren overtuigen om meer uit eten te gaan'

Door Michelin uitgeroepen worden tot 'Jonge Topchef van Vlaanderen' en dezelfde avond je eerste Michelinster binnenslepen. En dat allemaal nog vóór je dertigste. Jong Keukengeweld-chef Jo Grootaers van restaurant Altermezzo in Tongeren flikte het. Wij onderwierpen deze jonge autodidact aan een kort vragenvuur.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Altermezzo Jo grootaers Michelin Jong keukengeweld Restaurant Michelinster Interview Sterrenrestaurant Jonge topchef

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer