Jong Keukengeweld-chef Thomas Van der Flaas: 'Je hoeft niet in kostuum te komen'

Wij vragen graag chefs het (koks)hemd van het lijf. Zo ook de chefs van Jong Keukengeweld. Wat zou het laatste avondmaal zijn van Thomas Van der Flaas, de jongste telg uit de Jong Keukengeweld-selectie, van restaurant Seir? "Ik wil ervoor zorgen dat iedereen van het personeel zich goed voelt, want ik merk dat dan de ideeën, creativiteit en de goesting om te werken volgen."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Jong keukengeweld Interview Vragen Seir Thomas van der flaas De kempen

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer