Jonge Antwerpse chef opent restaurant Victor: 'Het moet vooral plezant blijven'

Na enkele jaren in de keuken te staan bij Dôme en het Londense Frenchie, is jonge chef Victor Avonds nu toe aan een eigen zaak in haar geboortestad Antwerpen. Ze opent op de Sint-Paulusplaats het gelijknamige restaurant Victor, waar je ook gewoon terecht kan voor een drankje. "Het moet allemaal niet te stijf zijn." 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Antwerpen Dôme Frédéric chabbert Nieuwe zaak Julien burlat Sint-paulusplaats Restaurant victor Victor avonds Frenchie Grégory marchand

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer