Kaas en wijn: welke combinaties werken het best?

Kaas en wijn zijn een onafscheidelijk duo. Het is dan ook al lang geen geheim meer dat de smaak van kaas nog beter tot zijn recht komt wanneer je die pairt met wijn. De nasmaak van de zorgvuldig uitgekozen kaas zorgt in combinatie met de afdronk van de minstens even zorgvuldig uitgekozen wijn voor een buitengewone zintuiglijke ervaring. Maar welke wijn drink je dan het best bij welke kaas? We volgden een exclusieve kaas- en wijnproeverij bij Bordeaux wijnen met advies van onder andere sommelier Jasper van Papeghem en kaasaffineur Fréderic Van Tricht om erachter te komen.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Wijn Frederic van tricht Van tricht Kaas Kaas en wijnavond Bordeaux Belgische kazen Aurélie Food pairing Kaasaffineurs van tricht Jasper van papeghem

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer