Kalfstartaar picanha

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 2 personen:

  • 1 krop sla
  • 100 g fijngesneden kalfstartaar
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 blad brickdeeg
  • Snuifje peper van de molen
  • Snuifje zout
  • Voor de dragonmayonaise
    • 4 eetl mayonaise
    • 1 eetl water
    • 30 g geplukte dragon
    • 1 eetl dragonazijn

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Was de sla. Pluk de bladeren los en gebruik de kleine, krokante blaadjes van de krop als schaaltjes voor de tartaar.
  2. Breng de tartaar op smaak met de olijfolie, peper en zout.
  3. Snijd het brickdeeg in de gewenste vorm en frituur op 180°C.
  4. Meng alle ingrediënten voor de mayonaise.
  5. Schik wat van de tartaar in elk blaadje sla. Werk af met de mayonaise en een krokant koekje.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!