Koken zonder alcohol: de beste alternatieven voor rode en witte wijn

Wanneer je tijdens het koken beseft dat je geen wijn in huis hebt, of liever niet wilt koken met alcohol, zijn er gelukkig goede vervangers die je waarschijnlijk gewoon in voorraad hebt. Dit zijn de beste alternatieven voor rode en witte wijn.

Waarom wijn in een gerecht?

Denk eerst na waarvoor je de wijn in het gerecht wilt verwerken. Om de zuurgraad te verhogen, om zoet toe te voegen of diepte aan een gerecht te geven? Of gebruik je wijn om vlees mals te maken of een pan te deglaceren? Wanneer je dit weet, kun je een goede vervanger kiezen.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Wijn Rode wijn Alcoholvrij Witte wijn Tipstricks Kooktechnieken Zonder alcohol

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer