Kroketten op sterrenniveau? Sergio Herman lanceert een nieuw assortiment

Wie Frites Atelier zegt, denkt natuurlijk meteen aan topchef Sergio Herman, maar de Nederlandse grootmeester is meer dan enkel haute cuisine: de bekendste frietspecialist van de Lage Landen tilde zijn verfijnde kroketten onlangs naar een hoger niveau. 

De Zeeland Shrimp Croquette was al langer een onverdeeld succes, mede dankzij de uitzonderlijk lekkere en verse garnalen uit onze eigen Noordzee. Sergio Herman bouwt verder op deze formule onder de noemer ‘Crispy Croquette Collection’, en voegt daar nu een vlees en- kaaskroket aan toe. 

Slow Cooked Beef Croquette

Dit geen ordinaire vleeskroket, maar een vulling met schouderstukken die traag werden gegaard in een bouillon van ossenstaart. Deze combinatie zorgt voor een fenomenale smaaksensatie. Voeg daar nog een mix van pickles en pepermayonaise aan toe, en je krijgt een kroket om u tegen te zeggen. 

Premium Cheese Croquette

Parmezaanse kaas is een topproduct waar Herman in Frites Atelier al vaker mee experimenteerde, onder meer in zijn signatuur topping met basilicum mayonaise. Samen met Cheddar en Gruyère vormt deze heilige drievoudigheid de basis voor een overheerlijke kaaskroket. 

Frites Atelier
Korte Gasthuisstraat 32
2000 Antwerp, Belgium

Frites atelier Zeeland Kaaskroket Vleeskroket

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties