Kruidtuin

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

KRUIDTUIN
Kortrijksesteenweg 27
Gent
Tel. 09 311 99 89
www.kruidtuingent.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”3″ padding_horizontal=”0″ width=”1/4″] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Het restaurant heeft zijn naam niet gestolen, chef-kok Toon Deseyne kookt immers met verse kruiden uit – jawel – zijn eigen kruidtuin. In het statige herenhuis met hoge muren, een plankenvloer en authentieke sierschouw kan je je neervlijen op oude kerkstoelen waarin je de menukaart vindt. Aan tafel heb je zicht op de aanpalende tuin waarin Toon met veel liefde zijn kruiden kweekt. Ideaal om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Zowel ’s middags als ’s avonds krijg je verse kruiden op je bord. Rode kool met gerookte zure room, mosterd en dille gevolgd door rode poon met bataat, chili, bisque en postelein en wortel met witte chocolade, ijs, venkelzaad en citroen als afsluiter. Gezonde, lokale producten en kruiden uit eigen tuin krijgen de hoofdrol op een beperkte, maar steeds wisselende kaart. Zo kan het aanbod aan de seizoenen worden aangepast. De kaart heeft zowel wat voor de vis- en vleesliefhebber als de vegetariër. Op de drankkaart vind je zowel biowijnen als natuurlijke wijnen, van heel toegankelijk tot speciaal en verrassend. Daarnaast ook veel Belgisch bier en niet-alcoholische alternatieven waarvan een aantal homemade door zaal- en barverantwoordelijke Carmen Manalo. Toon Deseyne is met Kruidtuin niet aan zijn proefstuk toe. Hij stampte de afgelopen jaren verschillende restaurants mee uit de grond en werkte op genoeg plekken om te weten hoe je een zaak succesvol maakt.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!