La Durée

[vc_gallery type="image_grid" images="99739,66363,66366,66365" img_size="large"]

In het West-Vlaamse Izegem kunnen liefhebbers van de betere gastronomie terecht in La DuréeIn zijn tweesterrenrestaurant serveert topchef Angelo Rosseel sinds april 2007 het beste van wat de Belgische keuken te bieden heeft. 

Angelo Rosseel stond ooit bekend als een van de grootste culinaire beloften in ons land. Nadat hij als souschef in De Karmeliet in Brugge zijn talent volop kon ontwikkelen, creëerde hij een eigen stijl en opende hij in Izegem La Durée. Zijn visie op gastronomie? Niet te veel mee gaan in de culinaire modetrends van het moment, maar een uiterst verfijnde, klassieke keuken met hier en daar een speciale toets. De chef kiest telkens voor eenvoud. Toen enkele jaren geleden de Belgische gastronomie overliep van de schuimpjes en espuma’s koos Angelo Rosseel ervoor om niet mee te stappen in de hype. De chef laat naar eigen zeggen de oppervlakkige culinaire spielerei voor wat het is en houdt het bij een eerlijke keuken waarbij de gasten ten volle van de pure smaak van de beste ingrediënten kunnen genieten.  

Toch biedt La Durée geen eenheidsworst. Chef Rosseel doet zijn eigen ding en staat garant voor een creatieve keuken met gebalanceerde gerechten waarin enkel plaats is voor topproducten. Wie in La Durée plaats neemt beseft meteen waarom de zaak twee sterren waard is. Niet alleen het eten, maar ook de bediening in het rustgevende kader verdient de beste beoordelingen. In La Durée staat stijlvol culinair genieten centraal. 

Ook wie op zoek is naar culinaire toppers voor een feestje of evenement kan bij La Durée terecht. Via de traiteurdienst of caterings op verplaatsing komen uw gasten niets tekort. Een privébanket in stijl? Maak gebruik van een van de twee private dining rooms van La Durée. Bij chef Angelo Rosseel is alles mogelijk.

 

LA DUREE
Leenstraat 28
8870 Izegem
Tel. 051 31 00 31
www.laduree.be 

 

Traiteur Catering La durée Angelo rosseel Izegem Tweesterrren Restaurant

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer