La Fontanella

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”33″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 33px;padding-bottom: 33px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

LA FONTANELLA
Maastrichterstraat 60
3500 Hasselt
Tel. 011 22 82 55
www.la-fontanella-hasselt.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”-10″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”12″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;padding-top: 12px;padding-bottom: 12px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

2017 was een bewogen jaar voor de familie Corbacio. Het familierestaurant vierde z’n veertigste verjaardag en verhuisde van de Sint-Jozefstraat naar de Maastrichterstraat iets verderop in het centrum van Hasselt. In al die jaren is het concept grotendeels hetzelfde gebleven als dat waarmee vader Angelo van start ging: de Apulische keuken is vrij eenvoudig, maar puur en rijk van smaak met respect voor de kwaliteit, versheid en de eigenheid van de producten. Zoon Nicola nam in 2011 samen met z’n vrouw Evi de zaak over en introduceerde gaandeweg hedendaagse garnituren en moderne technieken in het keukenrepertoire. Sinds de verhuis zijn de pizza’s van de kaart verdwenen, waardoor er ruimte kwam om nieuwe dingen te proberen en andere, bestaande, gerechten verder uit te diepen. Een beetje overdonderd door het ruime aanbod aan pasta-, vlees- en visgerechten, om van de menu’s en suggesties nog te zwijgen? De ossobuco, sinds 1977 onveranderd op de kaart naar een eigen recept van Angelo, durven wij blind aan te bevelen.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!