La Muse

[spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

LA MUSE
Oostendestraat 13
8620 Nieuwpoort
Tel. 058 59 49 39
www.la-muse.be

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

In dit knap ingerichte toprestaurant word je warm ontvangen door ondernemerskoppel Kimberly Sabbe en Nikolaï Bruynsteen en hun team. ‘s Winters geniet je in het gezellige salon van een aperitief en in de zomer kun je zowel aperitieven als tafelen op het zalige zonneterras. Zit je toch binnen, dan heb je tijdens de lunch of het diner dankzij een lang glazen venster subtiel inkijk over de volledige lengte van de keuken. Chef Nikolaï Bruynsteen schotelt je met veel enthousiasme zijn pure en eerlijke keuken voor. Hij houdt van pure smaken en verse producten en laat zich leiden door het seizoensaanbod. Restaurant La Muse in Nieuwpoort brengt verfijnde gerechten en verrast graag met modern gebrachte klassiekers als de Mechelse Koekoek met een moderne toets en ook echte kustklassiekers als tong of vis van de dag ontbreken niet op de kaart. Extra aandacht gaat naar de presentatie van de gerechten, want chef Nikolaï weet dat het oog ook wat wil. Door zijn opleiding bakkerij-banketbakkerij-chocolatier aan Ter Groene Poorte in Brugge heeft hij ook een passie voor desserts. A la minute draait hij het lekkerste vanille-ijs dat hij serveert met smeuïge warme chocoladesaus of in combinatie met een huisgemaakt appelbladerdeegje. Eten kan à la carte of in de vorm van een 4-, 5- of 6-gangenmenu. ’s Middags is ook de lunchformule een optie.

[/spb_text_block] [/spb_column]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!