Land Rover Discovery-wedstrijd: dit zijn de winnaars

Land Rover Discovery-wedstrijd: dit zijn de winnaars
18 augustus 2018 redactie
Door Nieuws

Jullie hebben massaal deelgenomen aan onze Land Rover Discovery-wedstrijd. Jammer genoeg kunnen wij slechts 5 mensen (x 2) gelukkig maken met een etentje bereid door Gert De Mangeleer op de tot mobiele keuken omgebouwde Land Rover Discovery van Jamie Oliver.

Zoals gangbaar is in dit soort wedstrijd, was de hoofdvraag makkelijk te beantwoorden – je hoefde gewoon even naar het bijhorende filmpje te kijken – en zat het venijn in de schiftingsvraag. Voor één keer luidde die niet “hoeveel juiste antwoorden op de hoofdvraag enzovoort”, maar lieten we North Sea Chef Michiel Rabaey van restaurant Storm in Oostende tegen de klok 25 garnalen pellen.

We kregen de méést uiteenlopende antwoorden op die vraag – eigenlijk zowat àlles tussen 14 seconden en 10 minuten! Maar al snel werd duidelijk dat het op seconden zou aankomen om bij de vijf gelukkigen te horen.

Uiteindelijk klaarde Michiel de klus in 1min52:02seconden. Iris Arens-Lebrun zat er met 1min53:43 seconden amper 1:41seconde naast en eindigt daarmee het dichtste. Maar ook de vier andere gelukkigen zaten er minder dan 3 seconden naast.

En dus mogen wij volgende vijf lezers/volgers gelukkig maken:

Iris ARENS-LEBRUN

LIEN-TJE (zet je in ’t vervolg ook je volledige naam in je mail? Dat gaat net iets eenvoudiger)

Elsie HOWCUTT

Marie-Louise BRUYLANDT

Wim DEREMAUX

Zij mogen binnenkort een officiële uitnodiging van Jaguar Land Rover Discovery ontvangen om nu woensdag, 22 augustus om 19u, met tafelgenoot naar keuze te komen dineren bij Hertog Jan.

Bij deze feliciteren we de winnaars. Om te vermijden dat er lege stoelen overblijven, vragen we aan de vijf winnaars tijdig te verwittigen indien ze, om welke redenen dan ook, níét aanwezig kunnen zijn, door te mailen naar ons (online@ambiance.be) en naar de organisatie zelf.

Kwestie dat wij te elfder ure dan nog iemand anders gelukkig kunnen maken.

Smakelijk en geniet ervan!

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*