Libanese chef Ghina Bazzi lanceert Sūr Food: 'De gerechten vertellen wie ik ben'

In Sūr Food combineert Libanees-Belgische chef Ghina Bazzi haar twee favoriete werelden: eten en een culturele achtergrond. Via smakelijke DIY breakfast, falafel en dessert kits wil ze de rest van de wereld kennis laten maken met haar eigen soul food-verhaal. "Ik wil inzetten op die authentieke ervaring van Libanees eten bij de mensen thuis. Het gaat om de totaalbeleving."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Falafel Hummus Ghina bazzi Diy Sumac Libanees Midden-oosters Sūr food Sūr Breakfast Kit

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer