LOF Restaurant

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

LOF Restaurant
Hoogstraat 36
9000 Gent
België
Tel. +32 9 235 40 70
info@lofrestaurant.com
www.lofrestaurant.com

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wil je graag ongebreideld genieten van culinaire creaties in een unieke historische setting? Zoek niet verder dan Lof Restaurant. Gelegen in het hartje van Gent vinden we de voormalige Residentie van Baron Olivier Reylof. Dit beschermd monument is de locatie van Pillows Grand Hotel Reylof, Lof Café, The Living Bistro en Lof Restaurant.

Het hotel is een plek waar pure verwennerij met uiterste gastvrijheid samen komen. Geen vraag van een gast is teveel of te moeilijk. Lof Café is een trendy plaats om af te spreken waar je op de juiste plaats bent voor de snellere hap, cocktail of top koffie. De Bistro staat dan op zijn beurt weer in voor de klassiekere kaart. Samen vormen ze een totaalconcept voor de exquisiete levensgenieters onder ons. De klasse en grandeur worden al direct duidelijk wanneer je binnenkomt langs de grote entree. Dit was vroeger de poort waarlangs de baron met koets binnen kwam gereden.

Hannes Vandebotermet uit Koksijde, die al bijna 4 jaar als souschef in de keuken stond, neemt het roer over. “Ik ben van bij het begin betrokken bij het hele traject met Ron Blaauw”, vertelt hij trots. “Ik vind het geweldig dat ik vanaf nu mijn eigen creatieve toets kan geven aan dit concept. Ik heb er alvast ongelofelijk veel zin in om onze gasten te verwennen met verrassende gerechten.”

Hij tovert gekende gerechten om tot een hele nieuwe originele belevenis. Die spektakelelementen zijn ook alom aanwezig bij de presentatie van de gerechten in de zaal. Zo wordt het roomijs bereid met vloeibare stikstof en wordt het dampend aan tafel gebracht. De gerookte paling is daarom ook een topper om het gezelschap te imponeren. De rook komt namelijk met de paling mee naar de tafel. Gerechten zijn er zowel om te delen of als je lekker alles voor jezelf wil kan dat zonder probleem.

Ben je in Gent en wil je een snelle hoogwaardige culinaire lunch? Dat kan zonder probleem: ze hebben een speciale formule voor de business lunch.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!