Luxe Vietnamees bij Antwerpse BÚN: 'We mikken op hoge kwaliteit'

Wat gebeurt er als je de aromatische smaken van Little Asia nappeert met een gastronomisch PURE C-sausje? Dan krijg je een eigenzinnig en smakelijk succesverhaal. Hoa Truong en Huibrecht Berends combineren sinds 2014 hun culinaire erfgoed in een uniek streetfoodconcept bij Little BÚN en BÚN Bar & Restaurant. Vietnam en Zeeuws-Vlaanderen, twee werelden die mijlenver uit elkaar liggen, maar ook weer niet.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hotspot Aziatisch Antwerpen Pure c Vietnamees Aziatische keuken Bun Luxe vietnamees Little bun

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer