Nu verkrijgbaar: Culinaire Ambiance Helemaal Groen

Je moet weten, ik ben van het type dat sceptisch is over de mens en hoe we omgaan met onze aarde. Het glas voelt sneller halfleeg, dan halfvol. Toch probeer ik om positiever naar de wereld te kijken. Hoe? Door

gesprekken. Veel gesprekken. Met interessante mensen rondom mij. Degenen die hun duurzame stempel op deze aarde willen drukken. En dat doet goed. Het geeft mij hoop voor een betere toekomst.

Daarom gingen we in dit magazine op zoek naar positieve verhalen. Om een bewogen jaar achter ons te laten en uit
te kijken naar een periode waar een frisse wind door waait.
In balans met onszelf en onze omgeving. Die hoopgevende verhalen delen we met jullie in dit magazine. We verdiepen ons in het restaurant van morgen met sterrenchef Christophe Hardiquest en onderzoeken de gezondheid van onze bodem met Soilmates. Verder gaat onze culinaire correspondente in de VS in gesprek met topchef Matthew Kenney, hét boegbeeld van de Amerikaanse veganistische keuken.

Vis en duurzaamheid? Dutch Yellowtail, een product van Kingfish Zeeland, brengt het beste van beide werelden
samen. Daarnaast inspireren we jullie met meer dan 30
groene recepten. Last but not least, nemen we afscheid van een culinair monument en toevallig ook een geliefde collega: sterrenchef Guy Van Cauteren. We eren hem door zijn recepten nogmaals met jullie te delen. Want duurzaamheid zit in alles. Zoals je vast zelf merkt, als je dit magazine op dezelfde manier leest.

Voor iedereen die houdt van culinair genieten

Van streetfood tot gastronomisch tafelen, van artisanale bakker tot sterrenchef. Wij houden je up to date: de lekkerste adresjes, new places to be, chefs met vaste waarde en opkomende talenten. Ben je zelf een echte keukenprins – of prinses? Ga dan aan de slag met onze exclusieve recepten.

Neem een abonnement op Culinaire Ambiance en ontvang 10 uitgaves vol met:

  • Inspirerende recepten, tips & tricks uit eigen keuken;
  • Het laatste culi-nieuws op een rijtje;
  • Verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers;
  • 3 x per jaar een themaspecial.

Verschijningsdatum

Op onderstaande data ligt het Culinaire Ambiance magazine in de winkel. Abonnees ontvangen het magazine een paar dagen eerder via post.

Ambiance februari: 23 januari
Ambiance maart: 20 februari
Ambiance april: 20 maart
Ambiance mei: 24 april
Ambiance juni: 22 mei
Ambiance kust: 25 juni
Ambiance design: 21 augustus
Ambiance oktober: 25 september
Ambiance november: 23 oktober
Ambiance feest: 20 november

Overzicht van eerdere edities

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!