Nu verkrijgbaar: Culinaire Ambiance Buiten gewoon

“Ik was vergeten dat sterren bestaan”, zeg ik vol ongeloof tijdens mijn digitale detox te midden van de Vlaamse Ardennen. In een drukke stad vallen ze gewoon niet op. Of kijk ik niet naar boven.

Althans niet genoeg om ze in volle glorie te appreciëren. Ik zou het meer moeten doen. Stilstaan bij de kleine dingen des levens. Een dampende kop koffie wanneer de ochtendzon aan het opkomen is, de waanzinnige kleuren tijdens het gouden uur van de dag, de warmte van een vuurkorf, het geluid van tsjirpende vogels. Er is zoveel moois om bij stil te staan.

Het doet iets met me, dat buiten zijn. Een soort van oerinstinct dat aangewakkerd wordt. Door de natuur wandelen met
al je zintuigen op scherp doet de wereld even stilstaan.
Een onbeschrijfelijk gevoel. Ik ben tevreden en dankbaar

dat ik hier mag zijn, in de vrije natuur, ondanks alles. De kabeljauwburgers liggen op het vuur, de wijn is ingeschonken; zo mag de lockdown nog wel even duren.

We zouden allemaal wat meer buiten moeten komen. De lentezon nodigt ons uit om op ontdekking te gaan. Wat een heerlijke periode. Daarom trekken we in dit magazine naar buiten. We bewandelen de paden van rebelse zeeziel Willem Hiele, ontdekken de oerkeuken met Steffi Vertriest, komen helemaal tot rust in een ultrahippe Slow Cabin en dineren aan de bar bij Amsterdamse hotspot Restaurant 212. Onderweg laten we ons ook verwennen door de creaties van culinaire journalist Willem Asaert en genieten we van enkele unieke paascocktails. Ach, het leven is toch buitengewoon mooi.

Voor iedereen die houdt van culinair genieten

Van streetfood tot gastronomisch tafelen, van artisanale bakker tot sterrenchef. Wij houden je up to date: de lekkerste adresjes, new places to be, chefs met vaste waarde en opkomende talenten. Ben je zelf een echte keukenprins – of prinses? Ga dan aan de slag met onze exclusieve recepten.

Neem een abonnement op Culinaire Ambiance en ontvang 10 uitgaves vol met:

  • Inspirerende recepten, tips & tricks uit eigen keuken;
  • Het laatste culi-nieuws op een rijtje;
  • Verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers;
  • 3 x per jaar een themaspecial.

Verschijningsdatum

Op onderstaande data ligt het Culinaire Ambiance magazine in de winkel. Abonnees ontvangen het magazine een paar dagen eerder via post.

Ambiance februari: 23 januari
Ambiance maart: 20 februari
Ambiance april: 20 maart
Ambiance mei: 24 april
Ambiance juni: 22 mei
Ambiance kust: 25 juni
Ambiance design: 21 augustus
Ambiance oktober: 25 september
Ambiance november: 23 oktober
Ambiance feest: 20 november

Overzicht van eerdere edities

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!