Maison Nationale City Suites and Flats

Maison Nationale City Suites and Flats
3 juli 2019 Bernd De Crée
Door Antwerpen, Clubleden, Hotels
Interieur maison nationale

MAISON NATIONALE
Nationalestraat 49
2000 Antwerpen
0497 83 11 83
https://maisonnationale.be/
info@maisonnationale.be

MAISON NATIONALE City Flats & Suites is méér dan een hip gastenverblijf maar zelfs een echte thuis-weg-van-huis waar gasten zich welkom voelen door de persoonlijke aanpak. Zo kunnen ze steeds genieten van een verblijf zonder zorgen. Eigenaars Karen en Tom waagden zich vijf jaar geleden aan een nieuw avontuur: het creëren van een plek waar luxe, comfort, design en bovenal gastvrijheid samenkomen. Het was wel degelijk een avontuur want het koppel had geen ervaring in de hotelwereld. Tom logeerde voor zijn job vaak in hotels, die misten echter vaak een eigen karakter en persoonlijke aanpak. Met die ervaring gingen ze op zoek naar de elementen die ontbreken in de traditionele hotels. Om zo in hun eigen zaak een superieure beleving te garanderen.

In 2012 startten ze met een unieke verblijfservaring: MAISON NATIONALE City Flats & Suites. Het statige pand, op een toplocatie in het centrum van Antwerpen, ademt geschiedenis en is al generaties lang in de familie. Tom’s betovergrootouders lieten het namelijk bouwen in 1902. Met behulp van een architect begon het koppel aan de renovatie van het prachtige pand. Zo creëerden ze een gebouw vol contrasten. De charme van het originele pand werd behouden, de authentieke vloeren en houten balken werden gecombineerd met een strak zwart/wit design en andere moderne elementen. Bovendien krijg je hier niet zomaar een luxueuze kamer om in te slapen, je krijgt hier een echt huiselijk gevoel met de ruimte om in te leven. Zo zijn de kamers om en nabij de 50 m² groot en voorzien van living, ruime slaapkamer en kitchenette.

Karen en Tom staan steeds klaar om hun Antwerpse expertise te delen met hun gasten. Om hen zo op de beste manier te kunnen informeren en bij te staan in het ontdekken van Antwerpen.