Martijn Defauw uit 'Ja, chef!': 'We runnen het restaurant op de manier zoals we zelf zijn'

Martijn Defauw van restaurant Rebelle in Marke is één van de vijf ambitieuze chefs uit de docureeks 'Ja, Chef!' op VIER. Daarin zien we onder andere hoe Martijn actief zelf op zoek gaat naar ingrediënten om mee te experimenteren in zijn menu en hoe hij deelneemt aan Soilmates. We vroegen Martijn uit over zijn culinaire visie en over hoe hij de hele coronaperiode ervoer. 
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vier Martijn defauw Rebelle Interview Topchef Ja chef

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer