Midden-Oosters restaurant Humm gaat volledig plantaardig vanaf juni

Op de Dageraadplaats in het Antwerpse Zurenborg bots je in restaurant Humm op een stukje Midden-Oosten. Waar er eerst nog vlees op de kaart stond, komt daar vanaf juni verandering in. Het restaurant serveert vanaf dan een volledig plantaardige menukaart. "Plantaardig koken is geen kwestie van minder, maar van meer: meer smaak, meer kleur op je bord en meer variatie."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Hotspot Antwerpen Vegan Horeca Falafel Plantaardig Midden-oosten Hummus Mezze Heropening horeca Antwerpse horeca Dageraadplaats Humm

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties