Nederlandse sterrenchef Joris Bijdendijk: 'Ik gok dat we in juni opnieuw normaal kunnen starten'

Aan creativiteit en ondernemingszin geen gebrek bij de Nederlandse sterrenchef Joris Bijdendijk van RIJKS® in Amsterdam. De chef hield de buitenlandse coronatoestand al nauwlettend in het oog voor iedereen goed en wel besefte dat het serieus kon worden. Die oplettendheid stelde hem en zijn team in staat om zelfs twee dagen vóór de eerste Nederlandse lockdown naar buiten te komen met een afhaalmenu. "Wat er ook gebeurde, ik wist dat het restaurant moest kunnen blijven draaien."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Sterrenchef Amsterdam Corona Lockdown Michelin sterrenchef Rijksrestaurant Rijksmuseum Joris bijdendijk Restaurant rijks Nederlandse horeca

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer