Neem een abonnement en haal gratis een stukje Sergio Herman in huis

Neem een abonnement en haal gratis een stukje Sergio Herman in huis
9 december 2018 redactie
Door Nieuws

De kerst nadert en dan delen ook wij graag cadeautjes uit. Wie nu een abonnement neemt op Culinaire Ambiance, of een abonnement wegschenkt, krijgt gratis een mooie set Serax-kommen cadeau. En daarmee haal je meteen een topchef in huis, want niemand minder dan Sergio Herman heeft deze collectie mee ontworpen.

In de Surface Cookware collectie van Serax toont sterrenchef Sergio Herman zijn eeuwige drang om te creëren en te inspireren. Deze collectie weerspiegelt Sergio’s persoonlijkheid in zowel stijl als materiaalgebruik. De uitgepuurde, minimalistische vormen in combinatie met de ruwe texturen staan voor zijn woonplaats Zeeland, met zijn ongerepte natuur. Door onvolmaaktheden zie je wat echt en waar is. Verras je gasten tijdens de feestdagen met deze prachtige designerstuks, ter waarde van 45 euro! Nu GRATIS bij een abonnement op Culinaire Ambiance.

Ben je al abonnee? Dan kun je ook iemand anders gelukkig maken door een abonnement op Culinaire Ambiance en de Surface Cookware set cadeau te geven. Deze aanbieding is enkel van toepassing op nieuwe abonnementen en geldt zolang de voorraad strekt, wees er dus snel bij.

Klik hier om deel te nemen aan deze mooie actie.