Nick Bril telt af naar opening tweede restaurant

Nick Bril telt af naar opening tweede restaurant
15 februari 2019 Raf De Mot
Door Nieuws

Nick Bril staat op enkele weken van de opening van zijn tweede restaurant. Hoewel August maar op honderd meter van The Jane ligt, staat het nieuwe concept volledig los van het tweesterrenrestaurant.

Net als The Jane is ook August gevestigd op de site van het voormalige militaire hospitaal van Berchem. Meer bepaald in het oude Augustijnenklooster op honderd meter van The Jane. Het complex bestaat uit 5 gebouwen, die door de Belgische architect Vincent Van Duysen werden verenigd in één hotelconcept.

Nick Bril kondigde het nieuwe project zelf aan op Instagram. August is een nieuw hospitality concept van dezelfde eigenaars als Hotel Julien. Naast een hotel met 44 luxueuze kamers omvat het ook een boetiek, wellness en zwembad en dus ook een restaurant.

SEIZOENSGEBONDEN PRODUCTKEUKEN

Voor dat restaurant hebben de eigenaars Nick Bril aangesproken. De keuken zal laagdrempeliger zijn dan The Jane en je zult er à la carte kunnen eten. Het wordt een echte productkeuken met wereldse toetsen en seizoensgebonden, verse terroirproducten. Sommige daarvan worden vlakbij gekweekt op de rooftop stadsboerderij van PAKT.

Het restaurant is toegankelijk voor zowel residentiële gasten als gewone restaurantbezoekers. Met openingstijden van 7u30 tot 22u doorlopend kun je er ontbijten, lunchen en dineren.

ONDERNEMERSCHAP

Voor Nick Bril is dit een nieuwe stap in zijn ondernemerschap. Hij rekent wellicht op een synergie tussen The Jane en August: gasten van het hotel die verfijnd willen tafelen, zullen de weg naar The Jane makkelijk vinden. Andersom kunnen gasten van The Jane na een avondje fine dining overnachten op amper honderd meter van het restaurant.

De opening is voorzien voor midden april.

(Foto’s: Robert Rieger – Design Hotels)

August, Jules Bordetstraat 5 – 2018 Antwerpen – Tel. 03 500 80 80 – www.august-antwerp.com

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*