Nieuwe Antwerpse hotspot Barro: 'We willen internationale klanten aantrekken'

De heropening van de horeca betekende voor Felipe Molina Rubiales (35) ook meteen de opening van zijn eerste horecazaak, Barro. Een hippe plek op de Sint-Paulusplaats die cocktails, vrienden en internationale culturen samenbrengt. “Andere cafés op de Sint-Paulusplaats zijn meer gericht op oudere Belgen, wij willen internationale klanten aantrekken."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Antwerpen Cocktails Chili Spaans Bar Barro Sint-paulusplaats Renovatie Interieurdesign Praatbar Praatplaats Rustig

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer