Noen

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Noen & de Smaakmakerij  
Luikersteenweg 257
3800 Sint-Truiden
Tel. 011 18 59 21
info@smaakmakerij.be
www.noenrestaurant.be 

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Sinds twee jaar is Sint-Truiden een culinaire parel rijker. In een voormalige tegelwinkel vestigde Noen zich, een laagdrempelig restaurant waar iedereen zich meteen thuis voelt. Noen ligt in het verlengde van de Smaakmakerij, dat al 10 jaar de catering van privéfeesten verzorgt. Bij de Smaakmakerij kan je overigens nog steeds terecht voor feesten vanaf 50 personen. Maar wil je in een intiemere sfeer genieten van seizoensgebonden gerechten, dan staat de tafel bij Noen gedekt. Klassiekers met een eigen twist zoals tartaar van rund en zeetong met beurre noisette of frisse, jonge gerechten zoals een groene salade met portobello of bao bun met gelakt buikspek. Noen serveert het allemaal. En om het interessant en verassend te houden voor de klanten, wisselt de kaart maandelijks. De gerechten passen echter steeds binnen de filosofie van Noen: het serveren van lokale producten, waar duurzaamheid centraal staat. De honing komt van bij een bevriende lokale imker. Het Haspengouwse rundsvlees wordt streng geselecteerd door Jo Herbots.

Aan het restaurant is ook een winkel verbonden, waar je alle gerechten die je in het restaurant kan proeven ook kan afhalen. Naast de gerechten kan je in de winkel ook de wijn kopen die ze in het restaurant serveren. Op die manier kan je de typische Noen-sfeer ook thuis ervaren. Tijdens de feestdagen is het afhaalaanbod nóg groter en kan je er terecht voor delicatessen, kaas, charcuterie, granola, honing,… opnieuw allemaal van lokale producenten en handelaars.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!