Notarishuys

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

NOTARISHUYS 
Koning Albertstraat 39
8600 Diksmuide, België
Tel. 051 50 03 35
info@notarishuys.be
www.notarishuys.be 

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Voor verse Noordzee vis moet je bij Notarishuys zijn. Dit uniek pand diende tot een paar jaar geleden als notarisgebouw en werd in 2004 getransformeerd door Bert en Jessica Boussemaere-Seys tot een gezellig restaurant. De bureaus werden keukens en de mooiste ruimte werd de zaal.

Chef Bert Boussemaere en zijn echtgenote Jessica Seys hebben reeds een aantal jaren praktijkervaring achter de rug. Ze werkten hiervoor bij het gouden trio Geert Van Hecke, Pierre Wynants en Peter Goossens. Wanneer ze voelden dat de tijd rijp was besloten ze om een eigen restaurant te beginnen. En niet zomaar één. Het werd een gigantisch notarishuis met een prachtige achterliggende tuin die ze volledig renoveerden naar eigen smaak. Het interieur werd een samensmelting van de Scandinavische stijl met warme tinten.

Als lid van Northseachefs weet chef Bert hoe hij de smaakpapillen van zijn gasten moet verwennen. Voor zijn visgerechten werkt hij uitsluitend met wat de Noordzee hem geeft, de ene dag zijn het garnalen de andere dag is het pladijs, vlaswijting of griet. Dat is ook de reden waarom de kaart bijna wekelijks aangepast wordt.

Het Notarishuys streeft voor herkenbare keuken, zonder al te veel bewerking. Zo komt het product ook volledig tot zijn recht. Ze werken voornamelijk met vis- of vlees met 3 groentegarnituren en een bijpassende saus als afwerking.

Als kers op de taart is het mogelijk om je restaurantbezoek te combineren met een overnachting in Het Pure Hotel in hetzelfde pand.

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!