Oester met granny smith met gel van citroen en ijs van avocado

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • Voor de oesters
    • 4 oesters
    • 1 granny smith
    • 10 g kaviaar
  • Voor de citroengel
    • 100 g limoensap
    • 150 g citroensap
    • 100 g yuzusap
    • 100 g kalamansisap
    • 50 g gembersiroop
    • 450 g suikerwater (verhouding 30/70 suiker/water)
    • 50 g water
    • 5 gelatineblaadjes
    • 60 g agar agar
    • Snuifje zout
  • Voor het avocado-ijs
    • 150 g avocadopuree
    • 150 g yoghurt
    • 100 g granny jus
    • 5 g stabilisator
    • 60 g limoensap
    • Snuifje Thais currypoeder
    • 1 g santana, in pacojet of ijsturbine draaien tot ijs.
    • 10 g kaviaar

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Maak citroengel. Voeg de citrussappen samen met de gembersiroop en het suikerwater en laat opkoken. Los de gelatineblaadjes op in water en voeg toe. Voeg agar agar toe, laat afkoelen en passeer half koel door een zeef.
  2. Draai de ingrediënten voor het avocado-ijs in de pacojet of een ijsturbine af.
  3. Open de oesters en werk ze af met het ijs, de citrusgel en een toefje kaviaar.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!