Ook Antwerpen heeft z’n straffe restaurant-WK-stunt

Ook Antwerpen heeft z’n straffe restaurant-WK-stunt
27 juni 2018 redactie
Door Nieuws

Gisteren, dinsdag 26-6, kon je hier lezen hoe het Gentse Cochon de luxe uitpakt met een straffe WK-stunt. Maar ook l’Epicerie du Cirque pakt uit met een speciaal WK-arrangement, dat bovendien loopt voor de volledige duur van het toernooi.

L’Epicerie du Cirque, het restaurant van Dennis BROECKX en Ellen DESTUYVER, is recent verhuisd, wat gepaard ging met een naamswijziging: het restaurant heeft voortaan L’Epicerie du Cirque Under the Palm Trees, wat slaat op de locatie in de kelder van Bar Palmier, de bar van het ondernemende koppel.

Ook zij hebben een speciale formule bedacht waarbij al wie het níét zo begrepen heeft op Koning Voetbal en de collectieve waanzin die de World Cup lijkt te beheersen, kan vluchten in de gastronomie.

Concreet betekent dit dat tijdens het WK een speciale menuformule wordt gehanteerd, waarbij je €75 betaalt voor een driegangenmenu, mét huisaperitief, met één glas wijn bij de eerste en tweede gang, water en koffie of thee inbegrepen.

Hoewel ook Dennis en Ellen een knipoog maken naar wat we maar voetbalweduwen zullen noemen, is het aanbod niet alleen voor vrouwen geldig.
Het aanbod is geldig tot het einde van het WK, maar op vrijdag en zaterdag kun je alleen reserveren om 18 en 21 u. Klik hier om te reserveren.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*