Opmerkelijke pop-up van Sergio Herman: Frituur zonder frieten

Opmerkelijke pop-up van Sergio Herman: Frituur zonder frieten
10 juli 2018 redactie
Door Nieuws

Dit weekend beginnen de Gentse Feesten. Sergio Herman zal van de gelegenheid gebruik maken om de Gentenaars alvast te laten kennismaken met zijn nieuwe Frites Atelier, waarvan de opening voorzien is eind september. Opmerkelijk: in Bella Stella zullen géén frietjes geserveerd worden.

Deze nazomer worden twee nieuwe vestigingen van Sergio Hermans Frites Atelier verwacht: een in oktober, in Brussel, en een in Gent, eind september.

De verbouwingen in het pand aan de Groentenmarkt 20 moeten nog van start gaan, maar in afwachting daarvan wil Sergio Herman de Gentenaars alvast aan het idee doen wennen met een zomerpop-up, Bella Stella genaamd.

Stella is een knipoog naar de samenwerking met AB Inbev waarmee Frites Atelier gaat samenwerken in Gent en Brussel. Sergio Herman spreekt zelf van een “fun, food, bier en rock-‘n-roll, in de geest van de Gentse Feesten.”

Opmerkelijk: in Bella Stella zullen géén frietjes geserveerd worden. Dat mag blijkbaar niet bij een pop-up. Wat er dan wel op het menu staat? Lekkere croques, een vegetarisch gerecht en een paar desserts, met waar het kan een knipoog naar Gentse streekproducten, zoals Tierenteyn mosterd en neuzekes.

AB Inbev zorgt voor een mooie bierkaart, maar er zullen ook cocktails en zelfgemaakte frisdrankjes geserveerd worden.

Bella Stella zal elke dag van de Gentse Feesten – dus van 13 tot en met 22 juli – open zijn van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*