Paascocktails: Frozen Coconut Mojito

Paaszondag is niet compleet zonder een lekkere, frisse cocktail. Schuif die saaie mojito’s aan de kant en creëer deze heerlijke mojito met kokosnootmelk en rum. Perfect bij het paasdessert en de ideale afsluiter van een weekend vol eten.

Ingrediënten

Voor 4 personen

200 ml kokosmelk
2 limoenen
3 el bruine suiker
140 ml rum
4 el kokosrasp
4 takjes munt

Bereiding

Plaats de cocktailglazen ongeveer een uurtje voordat je aan de cocktail begint in de diepvries. Op die manier serveer je de beste en lekkerste cocktails. De cocktail is enorm simpel om te maken: doe de kokosmelk, rum, bruine suiker en het limoensap in een blender en mix alles goed door elkaar. Leg ondertussen wat gemalen kokosnoot op een klein bordje.

Haal de glazen uit de diepvries en maak de randen een klein beetje vochtig. Dip de glazen nu in het bordje met de kokosrasp en vul ze met ijsblokjes en een takje munt. Schenk de mojito over het ijs et voilà!

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!