Grafisch vormgever

Mediageuzen is één van de belangrijkste spelers op het vlak van buitenreclame en affichage. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen en beschikt in België over een nationaal netwerk van reclamedragers. Mediageuzen heeft ondermeer de exclusiviteit over de reclamedragers bij Delhaize en AD Delhaize. Daarnaast is Mediageuzen uitgever van Culinaire Ambiance magazine, Ambiance gids, Sportoase magazine en beheert de websites P-magazine.be, Ambiance.be, Fortyflavours.com. Om onze groeikansen te vergroten zijn wij op zoek naar een sales account voor Culinaire Ambiance, hèt culinair magazine voor chefkoks, hobbykoks, foodies en iedereen die culinair geniet van zowel streetfood als gastronomisch tafelen.

Jouw profiel

Je beschikt bij voorkeur over een master diploma in de grafische vormgeving of digitale media en hebt minstens 2 jaar ervaring opgedaan in communicatie, marketing, redactie en/of reclame.

Je bent een grafisch vormgever in hart en nieren, met een passie voor content media; magazines, nieuwsbrieven, e-letters, affiches, folders, gidsen, brochures…

Je bezit een grote dosis aan creativiteit gecombineerd met nauwkeurigheid, flexibiliteit, snelheid en doorzettingsvermogen om een opdracht om te zetten in concrete, weldoordachte lay-outconcepten.

Je bent een zeer creatief persoon, telkens op zoek naar nieuwe invalshoeken en ideeën. Je hebt een passie voor compositie, typografie & kleurgebruik en volgt de laatste trends op de voet.

Je bent een teamworker die het samenspel tussen de art-director-projectmanager-marketeer-vormgever helemaal ziet zitten.
Illustrator, InDesign en Photoshop hebben voor jou geen geheimen meer.

Klantgerichtheid, commerciële boodschappen en esthetiek zijn voor jou geen onverzoenbare begrippen.
Je bent flexibel en je kan omgaan met strikte deadlines.

Ervaring in de wereld van content marketing en customer media is een pluspunt.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Je biedt hoogwaardige en uitstekende service en een feilloze opvolging.
  • Je bent een organisatietalent en je houdt van een gestructureerde aanpak.
  • Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de vooropgestelde commerciële resultaten. Het is je missie om deze zowel kwalitatief als kwantitatief te overtreffen.
  • Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd.
  • Je kan werken met CRM en Office.
  • Je werkt nauw samen met je collega’s en bent stressbestendig.
  • Je kan vlot communiceren met klanten, collega’s en externe partners.
  • Je houdt ervan om resultaatsgericht aan de slag te gaan en om initiatief te nemen.

Jouw verantwoordelijkheden

Je werkt in de prettige, informele sfeer van een dynamisch bedrijf.
Je werkt samen met gedreven projectmanagers, sales accounts, redactie en marketing.
Je werkt in een boeiend domein van de redactiewereld: content marketing & graphic design.
Je staat in voor de grafische vormgeving van diverse digitale communicatiekanalen.
Je werkt enerzijds binnen een bestaande huisstijl en anderzijds werk je nieuwe concepten uit.
Je kan vlot communiceren in het Nederlands en Frans en hebt noties van het Engels.
Kunnen we ook voor de creatie van een heldere infographic, een flitsend logo en wat animatie bij jou terecht? Dan is dat zeker een pluspunt.

Wij hebben dit voor jou in petto

Ben jij onze gedroomde grafisch vormgever? Wil je er helemaal voor gaan en heb je de drive om al onze verwachtingen te overtreffen? Dan kom je in een uitdagende omgeving terecht van een sterk groeiend bedrijf. Een gevarieerde functie, rijk aan waardevolle menselijke contacten, in een zeer dynamische en no-nonsens omgeving. Je ontvangt een voltijds bediendecontract van onbeperkte duur, een competitief salarispakket, extralegale voorwaarden, onkostenvergoeding, voldoende opvolging, opleidingen èn uiteraard superleuke collega’s binnen een gezond groeiend warm bedrijf.

Opstartdatum: zo snel mogelijk.

Hoe solliciteren?

Herken je jezelf in dit profiel?

Wil je graag deel uitmaken van ons dynamisch bedrijf en enthousiast team? Bezorg ons als de bliksem jouw cv & motivatiebrief per mail naar brigitte@mediageuzen.be ter attentie van Brigitte Claes.
#zospanned #succes