Pajtim Bajrami: 'Koken kan iedereen, persoonlijkheid brengen is een andere zaak'

Nog even geduld. Wie zich als een kasteeldame wil laten verwennen, kan wel al beginnen aftellen. Château de Mirwart zal begin deze zomer de deuren eindelijk heropenen. Als een feniks in de bossen van Saint-Hubert. Met onder meer een getalenteerde chef die al een paar maanden in de startblokken zit te popelen.  
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Zomer Restaurant Belgische gastronomie Hotel Gastronomie Chef kok Heropening horeca Ardennen Pajtim bajrami Château mirwart Cultuurhistorisch erfgoed Spa

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer