Pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas

Elke week duiken we met foodblogger Yasmin Spaens van Geregeld Goesting de culinaire wereld in, op zoek naar leuke recepten of thema’s die onze keuken naar een hoger niveau tillen. Vandaag bereiden we pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas.

BENODIGDHEDEN:

Voor 10 pannenkoeken:

  • 500 milliliter melk (amandelmelk of havermelk kan ook)
  • 200 gram bloem
  • 2 eieren
  • 1/2 ananas
  • honing
  • kokosolie

BEREIDINGSWIJZE:

Doe de bloem, de melk, de eieren en een scheut honing in een hoge maatbeker en mix de ingrediënten tot een glad beslag.

Snij de halve ananas in kleine stukjes en bak ze goudbruin op een pan in een beetje kokosolie. Voeg een scheut honing toe gedurende de laatste minuutjes van het bakken.

Verhit dezelfde pan met een beetje kokosolie en bak er de pannenkoekjes goudbruin op.
Serveer de pannenkoeken met de gekarameliseerde ananas.

© Geregeld Goesting

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!