Pasta asperges à la flamande

HyperFocal: 0

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 500 g pasta
  • 1 bussel Belgische asperges
  • 2 eieren
  • 150 g prosciutto grigliato
  • 25 cl groentebouillon
  • Handvol peterselie
  • Geraspte parmezaan
  • Boter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Schil de asperges en snij de kontjes eraf. Zet asperges én het afval op in water en breng aan de kook tot de asperges beetgaar zijn. Haal ze dan uit het kookwater en koel ze af. Houd het kookvocht apart.
  2. Kook de pasta beetgaar in het kookvocht van de asperges en laat uitlekken.
  3. Bak de asperges kort in boter.
  4. Doe de ham in een pan en bak even op. Voeg de groentebouillon en peterselie toe en laat inkoken tot de gewenste dikte. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Kluts de eieren los en bak als een roerei. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng de pasta met de saus en de asperges. Serveer in een diep bord en werk af met het ei, peterselie en de geraspte parmezaan.
Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!