Peter Goossens: ‘Nieuws van tweede lockdown kwam veel harder aan’

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES
Hij reageerde geëmotioneerd en wellicht op dat moment met iets te weinig nuances. Dat zegt Peter Goossens zelf wanneer hij twee weken na de aankondiging van de tweede lockdown in de horecasector rustig terugblikt. 'Veel chefs hebben weinig slaap nodig en nu kunnen we al eens iets langer rusten. Maar dat is goed voor een week. Je kan niet blijven slapen.'

Tekst: Willem Asaert 

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt net zoals de meeste websites gebruik van cookies. Via deze cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over uw bezoek en interesses. Op deze manier is het mogelijk om het gebruik van onze site te analyseren, de inhoud van de website te personaliseren, u relevante advertenties te tonen en sociale media functies te integreren. Zo houden we het voor u op elk moment interessant.

Centraal in ons cookiebeleid staat respect voor uw privacy. Via de link “Meer informatie” onderaan verneemt u welke cookies we gebruiken en kan u specifiek instellen voor welke doeleinden u cookies aanvaardt.

Door meteen verder te gaan naar onze website, geeft u toestemming voor alle cookies en een optimale surfervaring.

Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier!